• Phone: 33 14 23 60
  • Email Address: reception@jorckspassage.dk

OM FIRMATILBUD

Vi laver gerne et firmatilbud til din virksomhed og har adskillige muligheder for at levere den mest effektive løsning til jer.

Muligheder
Vi tilbyder alt lige fra medlemskab til vores træningsstudio, lukkede firmahold efter ønske, træning på arbejdspladsen, personlige træningsforløb, bodyage test, massageordning, sundhedstjek hos vores fysioterapeuter, foredrag eller ergonomisk rådgivning.

Ergonomisk rådgivning
Det kræver viden og indsigt at give ergonomisk rådgivning. Klinikken har arbejdet med ergonomi i virksomheder i mere end 15 år.

Vores Fysioterapeuter har stor erfaring med ergonomi. De forstår at formidle og inspirere både ved den teoretiske som den praktiske gennemgang, så med-arbejderne får det bedst mulige udbytte. Vi tilbyder en gennemgang af virksomhedens kontorarbejdspladser.

En velindrettet og funktionel arbejdsplads:
• forebygger muskelsmerter i ryg, skuldre og arme,
• nedsætter sygefravær,
• er nødvendig for et sundt arbejdsmiljø.

Den ergonomiske gennemgang:
Vi garanterer en højt kvalificeret gennemgang. For at kunne det, har vi erfaring for, at de fleste gennemgange varer ca. 30 min. pr. person.

Med udgangspunkt i den enkeltes fysiske arbejdsplads, gennemgår fysioterapeuten brug og indstilling af: stol – bord – mus – skærm – lys mm. Hvor der er hæve/ sænkeborde, gives der instruktion i indstilling og brug af de forskellige arbejds-højder. Fysioterapeuten og medarbejderen gennemgår vaner (uvaner) og rutiner og finder sammen den bedste løsning som, hvis muligt, vil blive udført med det samme. Ofte er det små ændringer der giver stor effekt og det kræver et trænet øje at se mulighederne. Gener i nakke, skuldre, arme og ryg kan skyldes dårlige arbejds-stillinger og fysioterapeuten kan give forslag til øvelser for evt. gener.

Behandler/rådgiver
Fysioterapeuter, massører og trænere med solid erfaring.

Vil du vide mere?
Kontakt os på 33 14 23 60 og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan uddybe vores tilbud og afdække jeres behov i firmaet.